Сільгоспвиробники зберуться на міжнародний форум

1262 0

Ми у соцмережах:

Сільгоспвиробники зберуться на міжнародний форум

Перший Міжнародний аграрний форум «AGRORIVNE 2018» відбудеться вже цієї п’ятниці, 19 жовтня, у Рівному

Подія пройде у міському будинку культури в малій залі (м. Рівне, вул. Соборна, 3д). Розпочнеться захід о 9.50 з підписання Меморандуму Рівненської ОДА з Німецько-Українським фондом (НУФ). Співпраця має на меті розпочати кредитування малих та середніх підприємств області на вигідних умовах. Планується, що започатковане співробітництво полегшить доступ бізнесу до дешевих позик, чим стимулюватиме розвиток місцевої економіки.

О 10 годині розпочнеться відкриття Форуму. Спікери основної частини презентують основні світові тенденції розвитку АПК, нові європейські технології, актуальні для нашої області. Також усі бажаючі зможуть сфотографуватися в Agroфото-зоні. Починаючи з 13 години гості  зможуть відвідати різноманітні секції:

«Сучасні можливості фінансування агробізнесу та ІТ – інновації в Agro». Тут презентують сучасні інструменти, он-лайн сервіси, програми залучення коштів інвестиційних фондів.

«Органічне виробництво та його перспективи». Секційне заняття спрямоване на популяризацію вирощування ягід в малих підприємствах, а також управління родючістю ґрунтів.

«Розвиток та можливості ОТГ через сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи та сімейні ферми». Тут обговорять питання створення кооперацій та фермерських господарств. Ознайомлять учасників з вирощуванням полуниці та равликовим бізнесом.

«Фермерство 2.0». Учасники матимуть змогу познайомитися із перетворенням гастрономічних брендів на кулінарні візитівки своїх територій, виробництвом сирів та переробкою прісноводної риби.

Окрім того, під час Форуму працюватиме виставка сільськогосподарської продукції.
Для участі у цих заходах запрошені сільгоспвиробники, виробники сільськогосподарської техніки та добрив, представники Мінагрополітики та державних установ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також