Сім пожеж за добу: горіли будинки та хліви, загинув пенсіонер

2296 0

Ми у соцмережах:

Сім пожеж за добу: горіли будинки та хліви, загинув пенсіонер

За суботній день рятувальники Рівненщини загасили 5 пожеж у приватних домогосподарствах, а ще дві - сьогодні вночі.

3 грудня о 18:18 у селі Тучин Рівненського району у  приватному господарстві вогнем було знищено покриття 16 м² перекриття та речі домашнього вжитку житлового будинку на вулиці Набережній.

О 18:45 пожежа спалахнула у селі Орлівка на Березнівщині.  В приватному господарстві на вулиці Шевченка вогнем пошкоджено 2 м² оздоблення стіни, 1 м² підлоги та речей домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку.

О 19:28 рятувальники працювали у селі Точевики на Острожчині. В приватному господарстві на вулиці Колгоспній вогнем знищено покриття господарчої будівлі.

О 21:16 у Березному спалахнула пожежа на вулиці Княгині Ольги. У приватному господарстві вогнем було пошкоджено речі домашнього вжитку та  оздоблення стін в підвальному приміщенні житлового будинку. 

О 22:44 у селі Грабів Рівненського району пожежа виника на вулиці  Чорновола. У приватному господарстві вогнем знищено покриття, 20 м² перекриття та речі домашнього вжитку в кімнатах житлового будинку. На місці пожежі виявлено мертвим  брата господарки, 1959 року народження. 

Сьогодні, 4 грудня, о 3:08 ночі пожежа спалахнула у селі Буща Рівненського району. У приватному господарстві на вулиці Плесо вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі,  1 тонну зерна, 10 м³ дров. 

О 3: 32 ночі пожежа спалахнула у селі  Чаква Вараського району. У провулку  Ювілейний у приватному господарстві вогнем було знищено господарчу будівлю та 15 м³ дров.

Причини усіх пожеж та збитки, які вони завдали, ще  встановлюються, повідомляє ГУ ДСНС в Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також