Сімейний дебошир з Гощі заплатить за ремонт поліцейського автомобіля, якого побив

1219 0

Ми у соцмережах:

Сімейний дебошир з Гощі заплатить за ремонт поліцейського автомобіля, якого побив

39-річний Олександр Наконечний бив свою матір, а потім побив авто правоохоронців, які приїхали на виклик

Торік у листопаді екіпаж патрульної поліції Гощанського відділення одержав виклик від мешканки Гощі про вчинення сусідом фізичного насильства щодо його матері. Поспілкуватися з 39-річним правопорушником правоохоронцям не вдалося, бо п’яний чоловік лаявся та розмахував двометровою металевою трубою, намагаючись вдарити їх. На зауваження не реагував, а коли до нього застосували балончик зі сльозогінним газом, розлютився ще більше та почав бити трубою припарковане біля воріт службове авто. Поліцейські викликали на підмогу ще один екіпаж, а до агресивного дебошира, який продовжував лаятися та погрожувати, застосували гумовий кийок та кайданки.

Zaxid.net повідомляє, що на суді обвинувачений Олександр Наконечний з усім погодився і підтвердив, що саме так і було, повністю визнав заявлений поліцією цивільний позов. Однак свідчити відмовився. Управління поліції у Рівненській області заявило позов на вартість ремонту пошкодженого автомобіля в сумі 13594 грн.

За злісний опір працівникам поліції суддя Гощанського райсуду Петро Тишкун у лютому засудив Олександра Наконечного до одного року позбавлення волі умовно зі сплатою поліції вартості ремонту автомобіля. Засуджений також має сплатити ще 2059 грн за експертизу.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також