Сімейний насильник побив поліцейського у Рівному. Правоохоронець – у лікарні

3112 0

Ми у соцмережах:

Сімейний насильник побив поліцейського у Рівному. Правоохоронець – у лікарні

Екіпаж патрульних учора, 19 травня, близько 23:30 отримав виклик на вулицю В’ячеслава Чорновола, де сімейний насильник, напившись, знущався над рідними.

На виклик виїхали двоє 26-річних поліцейських. У будинку вони застали п’яного 41-річного рівнянина, який агресивно себе поводив та вчиняв насильство над членами сім’ї.

Поки один патрульний відбирав заяву та пояснення у жінки, другий в цей час перебував із дебоширом в окремій кімнаті. Але господар ніяк не міг заспокоїтися, виражався нецензурною лайкою та намагався втекти, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Поліцейські вирішили відвезти чоловіка на освідування та до відділення поліції для дачі пояснень. Однак порушник відмовлявся будь-куди їхати і почав чинити опір.

Під час сутички чоловік зірвав погон із однострою в одного поліцейського, а іншого кілька разів вдарив по голові рукою.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та додаткові екіпажі патрульних.

«Чоловіка одразу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Йому повідомили про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

26-річного патрульного госпіталізували до неврологічного відділення лікарні. У нього – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій голови.

Досудове розслідування триває.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також