Симптоми слабкого імунітету

6374 0

Ми у соцмережах:

Симптоми слабкого імунітету

Існують деякі ознаки, що сигналізують про те, що імунітет ослаблений і не готовий протистояти різним інфекціям і вірусам.

Ви хворієте частіше і одужуєте важче. Це очевидна ознака слабкого імунітету. Організм не може протистояти бактеріям, грибкам і вірусам. Експерти стверджують, якщо ви хворієте на застуди частіше, ніж три рази на рік, то це ознака слабкого імунітету. Також довше загоюються травми і порізи.

Постійна перевтома. Якщо ви часто відчуваєте втому і не можете виспатися, то це може бути ознакою того, що імунітет постійно намагається побороти якусь хворобу. Для виконання всіх функцій організму потрібна енергія, а ослабленій імунній системі потрібно більше енергії, ніж зазвичай.

Проблеми з травленням. Як стверджують фахівці з Університету Джона Хопкінса, багато в чому імунітет залежить від стану кишечнику. Корисні бактерії кишечнику виділяють антитіла та інші необхідні для зміцнення імунітету речовини. Якщо є дисбактеріоз, то організм більш схильний до аутоімунних і запальних захворювань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також