Син Віктора Павліка відмовився від хіміотерапії

1787 0

Ми у соцмережах:

Син Віктора Павліка відмовився від хіміотерапії

Хворий на рак син Віктора Павліка – Павло зробив нову заяву.

 Як написав сам хлопець у Facebook, його неправильно зрозуміли. Він не перестає боротися за своє життя з онкологією, а просто відмовляється від хіміотерапії, бо вона не приносить результатів, а саркома прогресує.

20-річний хлопець зауважує, що важке лікування послабило імунітет його організму:

- Цього разу я напишу українською – мовою моєї країни, в яку я завжди вірив, якій служив. Я збираюся розставити крапки над “і”… Перше і найважливіше: я не здався! Багато хто після попереднього поста написали мені, що я не повинен здаватися, а повірив в те, що хворобу можна вилікувати. Можливо, я дійсно написав це, як останні слова. Але це не так!, – пише син артиста.


Зараз Павло шукає шляхи альтернативного лікування та боротьби з онкологією:

- Я не відмовлявся від лікування і це не було моїм яким відчайдушним рішенням. Це був логічний і обдуманий висновок. 18 курсів хіміотерапії, ця штука отруює як хворі клітини, так і здорові і сильно пригнічує імунітет. А якщо це не дає бажаного результату, то який сенс продовжувати? Саме тому ми вирішили дати імунітету можливість відновитися й почати самому брати участь у знищенні хвороби. А щодо альтернативного лікування… Ви дійсно вважаєте, що якби якийсь дідо лікував грибами і травами 4-ту стадію раку, про це б знали десятки два людей, а він би жив десь у селі на краю світу?.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також