Синові директора РАЕС Муляренко дав 2,8 га лісу біля Білого

8081 0

Ми у соцмережах:

Синові директора РАЕС Муляренко дав 2,8 га лісу біля Білого

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підписав розпорядження, яким виділив трьом приватним підприємцям в оренду лісові ділянки на Рівненщині – для рекреації. Найбільше отримав 31-річний Євгеній Павлишин, син директора Рівненської АЕС Павла Павлишина – 2,8 гектара Мульчицького лісництва, що у Володимирецькому районі.

Біле озеро Павлишину-молодшому надали для користування в рекреаційних цілях виділи 15, 17-20 у 90-му кварталі лісництва, що прилягають до Білого озера. Орендуватиме землю підприємець 10 років. alsoread:http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=044526 Це не перша ділянка на березі Білого, яку Рівненська ОДА надає Євгенію Павлишину. У 2015 році на п’ять років в оренду він отримав 90 соток, де вже звели дерев’яні будиночки для відпочивальників. Директор Володимирецького лісгоспу Олександр Мисько зазначає, що на 2,8 га будуватися п.Павлишину не дозволить, проте вважає, що добре, що за територією доглядатиме приватник, зокрема її прибиратиме. До речі, свою базу відпочинку на Білому Євгеній Павлишин назвав «Холодок». Біле

Будиночок "Холодка"
Окрім Павлишина-молодшого, лісову ділянку у Володимирецькому лісгоспі, за розпорядженням Олексія Муляренка, отримав рівненський підприємець Євгеній Дзівак, який працює у сфері торгівлі. Він одержав в оренду на 15 років 80 соток у 51 кварталі (виділ 14) Рафалівського лісництва. За словами п.Миська, це між Рафалівкою та Суховолею. Підприємець хоче організувати зону відпочинку для мандрівників. Півгектара на 15 років в оренду за підписом Муляренка дісталося у Любомирському лісництві Віктору Работі, підприємцю із Волошок Рівненського району. Лісову ділянку біля Забороля він має використовувати також у рекреаційних цілях. Ще 1,5 га лісу ОДА передала на 15 років в оренду Клеванській селищній раді. Кошти від оренди отримуватимуть місцеві сільради. Рівненська ОДА рекомендувала їм не менше 50% від цих надходжень спрямовувати на посилення екологічних, соціальних та економічних функцій лісів в області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також