Сіро й холодно вночі: оновлений прогноз погоди на вихідні

682 0

Ми у соцмережах:

Сіро й холодно вночі: оновлений прогноз погоди на вихідні

Синоптики уточнили, що у вихідні вночі будуть морози, а вдень дощі

 

Небо  в Україні затягне хмарами до вівторка. При цьому в суботу опадів не очікується. Максимальні морози будуть східних областях - близько -5...-3 градусів вночі.

У неділю очікуються невеликі дощі, повідомляють в  Укргідрометцентрі.

У суботу, 14 листопада, вдень температура коливатиметься від +1 до +11 градусів. Найнижчі позначки очікуються на півночі та північному сході країни -  +1...+4 градусів. У центрі та на сході – трохи тепліше: до +4... +7 градусів. Найтепліше на півдні країни - +6...+11 градусів протягом дня. Помірне тепло очікується і на заході, де за прогнозом буде +6... +8 градусів.

Вночі морози очікуються тільки на сході країни -  -5...+1 градуси. У центральних та більшості південних областей – 0...+2 градуси.

На заході термометри покажуть +1...+4 градуси у нічний час. На півдні місцями 0.. +2 градуси, де-не-де +3... +5 градусів.

15 листопада в Україну прийдуть дощі, які накриють східні, північні та центральні області країни. В інших регіонах – хмарно.

Температура повітря у неділю в деяких регіонах на заході підніметься до +5...+10 градусів. У центральних регіонах очікується +4... +6 градусів. На півдні збережуться суботні показники тепла.

Температура зміниться і на сході: в Харківській, Луганській і Донецькій областях стане ще холодніше – 0...+3 градуси протягом дня. В інших регіонах Лівобережної України стовпчики термометрів піднімуться на 1-2 градуси порівняно із суботою.

Вночі в Україні трохи потеплішає – в середньому на 1-2 градуси від показників суботи. Тільки на півдні країни очікується незначне похолодання до 0...+4 градусів в темний час доби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також