«Сітроен» у Рокитному підбив «Ямаху»: потерпілий у лікарні

3233 0

Ми у соцмережах:

 «Сітроен» у Рокитному підбив «Ямаху»:  потерпілий у лікарні

Автопригода сталася сьогодні, близько 14:00, на вулиці Івана Франка в райцентрі Рокитне.

Слідчо-оперативна група встановила, що 38-річний водій автомобіля «Citroen C4», місцевий житель, виїжджаючи із прилеглої території приватного підприємства, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із моторолером «Yamaha» під керуванням 34-річного мешканця селища.

Потерпілого водія двоколісного транспортного засобу госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом компресійний перелом хребта.
Слідчі Рокитнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій, якого перевірили у медзакладі, був тверезий, однак у нього також відібрали зразки крові. Транспортні засоби поміщені на територію відділення поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Тим часом очевидці повідомили сайту Рівненські новини, що автомобіль який спричинив цю ДТП, належить родині голови Рокитнівської РДА Віктору Мінічу, але на момент автопригоди за кермом "Сітроену" перебував приватний підприємець Тимощук. 

Віктор Мініч згодом у Фейсбуці сам прокоментував цю ДТП. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також