Сітроеном, який влетів у вантажівку, керував не спортсмен, а його батько

3883 1

Ми у соцмережах:

Сітроеном, який влетів у вантажівку, керував не спортсмен, а його батько

Стали відомі нові подробиці смертельної автопригоди, в яку на автодорозі Київ-Чоп 14 листопада потрапили два чемпіони світу - Олег Жох та Андрій Пушкар.

Сьогодні поліція Рівненщини повідомила: cлідством встановлено, що автомобілем "Сітроен Берлінго" керував не 26-річний спортсмен Олег Жох, а його 50-річний батько - житель села Оженин Острозького району.

Він їхав автомобілем у напрямку Львова і поблизу села Гусари не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ДАФ», за кермом якого був 30-річний житель Чернівецької області.

На місці загинув пасажир автомобіля, 33-річний відомий спортсмен-рукоборець  із міста Кременця Тернопільської області Андрій Пушкар. Крім того, медикам не вдалося врятувати водія фургона — отримані травми виявилися несумісні з життям.

У салоні «Citroen» на передньому пасажирському сидінні перебував 26-річний житель села Оженин Острозького району, теж відомий український спортсмен Олег Жох. Його із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення Радивилівської центральної районної лікарні. Сьогодні, 15 листопада, потерпілого транспортували до міськлікарні Рівного.

Водій вантажівки унаслідок ДТП не постраждав. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини події.

Читайте також: У ДТП на Київ-Чоп постраждав відомий спортсмен. Його батько та друг загинули


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також