Ситуація на дорогах області — під особливим контролем (ВІДЕО)

684 0

Ми у соцмережах:

Ситуація на дорогах області — під особливим контролем (ВІДЕО)

Цими вихідними і вночі, і вдень на дорогах державного та місцевого значення кипіла робота. Служба автомобільних доріг Рівненщини та чотири підрядні організації чистять дороги області після снігових заметів. Понад 120 одиниць техніки та понад 140 людей працюють на дорогах.

Напередодні осінньо-зимового періоду було проведено декілька координаційних нарад з усіма причетними.  Перевірено усі піскорозкидачі, навантажувачі, автогрейдери та іншу техніку.  Закуплено протиожеледні матеріали, зокрема технічну сіль, фрикційні матеріали для боротьби із зимовою слизькістю тощо.  Визначено 16 місць відстою великовагового транспорту на час обмеження руху в зимовий період.  Також проведено перевірку працездатності 11 метеостанцій, 22 камер відеоспостереження та 76 км ліній зовнішнього електроосвітлення на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп. 

- Ситуація на дорогах області під особливим контролем. Адже якісне утримання доріг взимку – це збережені людські життя, здоров’я та майно.  Водночас якість посипання доріг в окремих територіальних громадах нашого регіону сьогодні залишає бажати кращого. Тому звертаюсь до керівників великих населених пунктів області – приділіть належну увагу цьому питанню. Зима тільки почалася. І попереду ще багато погодних викликів, - каже начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також