Сів за кермо, хоча не мав права, і скоїв ДТП

1628 0

Ми у соцмережах:

Сів за кермо, хоча не мав права, і скоїв ДТП

На вулиці Щасливій у Рівному трапилась ДТП за участі автомобілів Рено та Шкода. Водій останнього - залишив місце пригоди та зник у невідомому напрямку. Поліцейські його розшукали. Втікачем виявився Андрій Бузинарський, син екс-керівника обласної інспекції праці Михайла Бузинарського.

Водія поліцейські виявили у пошкодженому автомобілі за адресою проживання.

27-річний рівнянин поводив себе зухвало та агресивно, на зауваження патрульних не реагував. Відповідно до статті 45 Закону України  «Про Національну поліцію»,  до порушника інспектори застосували спецзасіб кайданки.

Патрульні виявили у водія ознаки наркотичного сп'яніння.  Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння кермувальник відмовився у присутності двох свідків.

Відносно рівнянина патрульні винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП, адже останній вже є позбавленим права керування транспортними засобами терміном на 1 рік, за керування авто у нетверезому стані.

Також складено 3 адміністративних протоколи: за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за залишення місця ДТП та за повторне упродовж року керування в стані сп’яніння, повідомила патрульна поліція Рівненської області.

Увага, у відео присутня нецензурна лексика.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також