Скалічив вилами старшого брата, бо той хотів забрати свій подовжувач

5735 0

Ми у соцмережах:

Скалічив вилами старшого брата, бо той хотів забрати свій подовжувач

Із вилами накинувся на рідного брата 17 лютого 39-річний житель села Вітковичі. Потерпілого госпіталізували до лікарні, а причетного до злочину — відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Повідомлення про те, що лікарі надавали допомогу 53-річному чоловікові із колото-різаними ранами обличчя та рота до поліції надійшло близько 13:30.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 53-річний житель села Вітковичі прийшов до батьківської хати, аби забрати свій подовжувач. У цей час його саме використовував для роботи січкарні молодший брат. Спроба відібрати вийшла невдалою — 39-річний чоловік накинувся із вилами на старшого, внаслідок чого завдав удар в обличчя.
 

Зловмисника затримали. Слідчі Березнівського відділення поліції вирішують питання про повідомлення йому про підозру у замаху на умисне вбивство за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.  Потерпілого госпіталізували до лікарні обласного центру. Його життю нічого не загрожує.

З’ясувалось, що брати конфліктували постійно. До того ж, затриманий уже потрапляв у поле зору правоохоронців за опір поліцейським, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також