Скандал навколо реєстрації «Рівне Разом» набирає обертів: очікуються проплачені мітинги і силові акції

1346 0

Ми у соцмережах:

Скандал навколо реєстрації «Рівне Разом» набирає обертів: очікуються проплачені мітинги і силові акції

У Рівному виборчий процес до місцевих органів влади може направду бути зірваним. Члени партії “Рівне Разом” заявляють, посилаючись на власні джерела, що проти них готують проплачені провокації та інформаційні атаки. Мета цього – завадити «Рівне Разом» пройти процедуру реєстрації в ТВК.

 Зокрема, сьогодні, кандидат до Рівнеради від цієї політсили Павло Дмитришин розповсюдив у мережі Фейсбук відео, на якому чітко видно, що акцію біля Рівненського ТВК сьогодні зранку організувало декілька осіб. На відео помітно, як організатори роздають та збирають нібито намальовані власноруч учасниками мітингу плакати, а також, як учасники мітингу довго не розходяться після закінчення акції, ймовірно, очікуючи на оплату.

Цікаво, що коли до протестувальників прийшли представники партії “Рівне Разом”, більшість мітингувальників не могли пояснити причини свого перебування там і покинули протест.

Представники партії “Рівне Разом” вважають, що проплачений мітинг організували їхні політичні опоненти, які таким чином намагаються тиснути на членів ТВК та завадити реєстрації партії та її участі у місцевих виборах.

Раніше, нагадаємо, при подачі документів через технічні помилки, які були виявлені самотужки представниками партії «Рівне Разом», до ТВК було подано повторний пакет документів на реєстрацію кандидатів до міськради. Втім його комісія поки не розглянула через тиск на членів виборчкому з боку опонентів.

Таким чином, не маючи законних методів протидії реєстрації партії «Рівне Разом», влада намагається використати усі доступні методи впливу, аби усунути основного конкурента. “Рівне Разом” звертається із закликом до всіх правоохоронних структур пильно контролювати дотримання законодавства під час виборчого процесу і унеможливити незаконні дії. Також «Рівне Разом» закликає рівнян не стояти осторонь ситуації і відкрито заявити про підтримку партії під стінами Рівненської ТВК (вул. Шевченка, 45).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також