Скандал з неїстівним жиром для Рівного: Липка поновили на посаді

2010 0

Ми у соцмережах:

Фото - Суспільне Рівне (UA:Rivne)

Так вирішив суд.

 Про це повідомляє Суспільне:

- Суд поновив на посаді директора департаменту економічного розвитку Рівнеради Володимира Липка. Рішення 17 серпня ухвалив Рівненський апеляційний суд. Чиновника відсторонили від посади 27 липня, його підозрюють в службовій недбалості під час закупівлі жиру для пунктів незламності на понад 1,2 млн грн.

Як пояснюють журналісти, посадовцю загрожувало позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом 4 250-12 750 грн.

Рівненський міський суд відсторонив його від посади через підозру в службовій недбалості. Захисник Володимира Липка із цим не погодився і подав апеляцію.

Колегія суддів Рівненського апеляційного суду її задовольнила.
 
"Ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 27 липня 2023 року — скасувати. Постановити нову ухвалу, якою відмовити у задоволенні клопотання заступника начальника відділу СУГУНП у Рівненській області Столярчука про відсторонення від посади директора департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради", — цитує Суспільне суддю Святослава Гладкого.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також