Сказав опівночі тещі, що підрізав дружину

1710 0

Ми у соцмережах:

Сказав опівночі тещі, що підрізав дружину

За 10 хвилин по опівночі медики повідомили поліцію, що до них із квартири по вулиці Кооперативній привезли привезли непритомною та з тілесними ушкодженнями жінку.

Поліцейські встановили, що 47-річний рівнянин проживав разом із 30-річною цивільною дружиною, її матір’ю та п’ятьма дітьми. Увечері подружжя зачинилося у кімнаті та розпивало алкогольні напої. Близько опівночі із кімнати вийшов чоловік та сповістив тещі, що її дочці потрібна допомога. Сам тим часом пішов із квартири.

Матір викликала «швидку», яка доставила 30-річну жінку до лікарні. У потерпілої діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки. Після проведеного оперативного втручання, зі слів медиків, її стан важкий.

Поліцейські розшукали 47-річного рівнянина, який відповідно до медичного освідування перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу -  тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також