Скажіть, ці руки крали?

1864 0

Ми у соцмережах:

Скажіть, ці руки крали?

Нам вдалося відшукати підходяще фото лівої руки Президента Ющенка в підходящому для ворожіння ракурсі. Хіроманту із 18-річним стажем Михайлу Онопрієнку ми зізналися, що це долоня відомої людини, але не говорили, чия саме, — щоб чесніше було. Так що він говорив тільки те, що бачив по лініях руки на фотографії. Наприклад, те, що старість обіцяє бути щасливою і забезпеченою, а років у 60 ця людина змінить місце проживання... Але про все по порядку.

Лінія серця Хіромант: Тут «вилочка» на Юпітера, що говорить про постійність у коханні. Крім того, є квадрат на пагорбі Венери — знак захисту від любовних інтриг і захоплень. Але в його життя часто втручаються близькі: родичі або друзі, які диктують, як жити. ”Газета...”: У любовних інтригах Віктор Андрійович справді не помічений. Що стосується ревнощів — якщо застосувати це почуття й у політичному значенні, то до чужих успіхів таки ревнивий. А з приводу близьких, які диктують, як жити, — кажуть, сильний вплив на Віктора Андрійовича здійснює його рідний брат Петро.

Лінія долі Хіромант: З 18 приблизно до 23 років видно «острів» — несприятливий знак, особливо в особистому житті, очевидно, там все було через пень-колоду. ”Газета...”: У 23 роки, наприкінці 1977-го, Віктор Андрійович одружився вперше. Як відомо, цей шлюб розпався. Його колишня дружина Світлана, мама Віталіни й Андрія Ющенків, на людях майже не показується. Хіромант: А от у 32-33 роки — якийсь великий успіх, життя змінилася на краще. ”Газета...”: Саме в цей період Ющенко зробив кар’єрний стрибок: від керівника Уляновського відділення Держбанку СРСР до заступника начальника управління республіканської контори Держбанку СРСР. Хіромант: Десь у 45 років на його долю вплинула дуже сильна людина і досі на нього впливає. ”Газета...”: З 1993-го по 1999 рік Віктор Андрійович працював у Нацбанку. Його наставник і учитель Вадим Гетьман вбитий у квітні 1998-го. А в 1999-му Ющенко став прем’єр-міністром за представленням Леоніда Кучми. Хіромант: У 50-52 роки — сталася серйозна зміна в кращий бік, ніби за його бажанням, але його роль скоріше пасивна. Ці події навряд чи стосуються трудової діяльності: просто новий виток, зміна місця проживання, способу життя. Можливо, придбання нерухомості. ”Газета...”: 50років — це саме 2004-й: Майдан, Помаранчева революція. На початку 2005-го — інавгурація.

Фаланга волі, фаланга логіки Хіромант: Сила волі є, фаланга логіки — розвинута достатньо. У цієї людини добре виражена лінія влади, панування над іншими людьми.

Лінія життя Хіромант: Я дивлюся, що приблизно в 17, 25, 28, 35 і 40 років є витки кар’єри, якоїсь професійної діяльності. У період з 55 до 65 років очікується зміна місця проживання або подорож, яка відіграє важливу роль у житті... ”Газета...”: Що відбувалося в житті Віктора Андрійовича в ці роки? У 17 років він закінчив середню школу. У 25-28 виконував обов’язки економіста і керував Улянівським відділенням Держбанку СРСР. А в 35 став заступником керівника правління республіканської контори Агропромбанку СРСР. До 40 років Ющенко одержав посаду голови правління і глави Нацбанку України. А 55 Віктору Андрійовичу виповнилося нещодавно. Отож якщо вірити хіроманту, можна і до подорожі готуватися.

Лінія голови Хіромант: Лінія голови розгалужується з лінією життя — це говорить про те, що він може швидко і спонтанно приймати рішення, ні з ким не радячись. Бачу «острів» (знак перешкоди) на цій лінії, виходить, у нього були якісь проблеми років близько 20-25, головні болі, можливо, зриви психологічні. Але далі все вирівнюється і йде добре. ”Газета...”: Щодо спонтанних рішень Президента спеціаліст вгадав. У 21 рік Ющенко пішов в армію, де прослужив один рік — може, зіштовхнувся там з «дідівщиною» — це і був психологічний зрив.

Квадратик на лінії життя Хіромант: Чи є нечесні гроші на цих руках — напевне сказати не можу (хіромант відповідає на наше запитання «Ці руки крали?». — Ред.) Але от квадрат на лінії говорить про наявність якихось проблем, пов’язаних із грошима і з законом. Можливо, мова йде про проблеми із якимись фіскальними органами. Якісь випадки були років у 30. ”Газета...”: 30років — це 1984 рік і керівництво однією з філій Держбанку.

Лінія Сонця Хіромант: У 60 років лінія Сонця посилає відгалуження на пагорб Меркурія. Це прекрасний знак! Значить, у порядку здоров’я, трудова, розумова, творча діяльність. Якщо він буде вирощувати квіти на дачі або щось майструвати — всі буде добре виходити. (Може, все-таки бджоли? — Ред.) До 70 років — лінія глибока, чітка. Значить, старість буде в пошані, забезпечена фінансово. У 60 років очікується подорож водним транспортом, морями-океанами, із благополучним результатом. Правда, у 62-65 років на лінії Сонця «острів» — це загроза здоров’ю. Потрібно берегти зір.

Браслети Хіромант: Кожен із трьох «браслетів» на кисті означає 30 років життя. Виходить, це рука довгожителя. Квадрат на пагорбі Сатурна — знак захисту від насильницької смерті. Колір долонь ніжно-рожевий. Означає, що людина — спокійна по натурі, добра, любить людей. Але якщо вивести її із себе, то буде грім і блискавка! ”Газета...”: Яким буває «виведений із себе» Президент, показало нещодавнє засідання РНБО, коли він критикував роботу Тимошенко у форматі базарної лайки.

Висновки Добре, якби здоров’я і благополуччя, передбачені хіромантом Президенту України, хоч якось свідчили про те, що в країні, якою він зараз керує, теж все владнається.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також