Залишатися ситим і при цьому не поправлятися здається мрією. Але це можливо! Все залежить від того, що їсти.
Зелені овочі. У кабачках, огірках, шпинаті, броколі, селері та інших дуже мало калорій, але багато вітамінів і мінералів. Вони містять сірку, яка сприяє детоксикації.
Ягоди. Цей ідеальний десерт містить багато клітковини для насичення. Також ягоди багаті антиоксидантами, які запобігають раку. Як в чистому вигляді, так і як добавка до натурального йогурту або вівсяних пластівців, допомагають боротися з потягом до солодкого.
Яблука. Завдяки клітковині вони втамовують голод, а також зміцнюють імунітет і сприяють очищенню організму від токсинів.
Морква. Містить бета-каротин, який володіє важливими антиоксидантними властивостями і відіграє важливу роль у виробленні організмом вітаміну А.
Грейпфрут. Як і яблука, грейпфрути містять клітковину, яка приводить до швидкого і тривалого насичення. Вітамін С, що міститься в них, зміцнює імунітет. Крім того, прискорюється обмін речовин, а гіркуватий смак допомагає вгамувати потяг до солодкого.
Помідори. Ці плоди повинні бути обов’язково в раціоні тих, хто не їсть м’яса.
Білок яйця. Можна заощадити калорії, відокремивши білки від жовтків і приготувавши білковий омлет. Однак відмовлятися від жовтків все ж не рекомендується, оскільки в них містяться важливі поживні речовини.