Скільки грошей принесе нам Жовтий Бик

2991 0

Ми у соцмережах:

Скільки грошей принесе нам Жовтий Бик

У фінансовому аспекті 2009 рік для Овнів буде нестабільним. Періоди заробітку — січень і частина лютого, майже ввесь червень, кінець вересня і жовтень — будуть змінюватися великими витратами, нестійкістю або застоєм у березні, серпні, листопаді, тому говорити про загальне підвищення рівня добробуту не доводиться. Основна рекомендація — необхідно взяти фінанси під контроль і до будь-яких рішень намагатися підходити виважено. Найкращим періодом у фінансовому плані буде січень і перша половина лютого, червень, жовтень і грудень. Найбільші витрати очікуються в серпні.

ОВЕН У фінансовому аспекті 2009 рік для Овнів буде нестабільним. Періоди заробітку — січень і частина лютого, майже ввесь червень, кінець вересня і жовтень — будуть змінюватися великими витратами, нестійкістю або застоєм у березні, серпні, листопаді, тому говорити про загальне підвищення рівня добробуту не доводиться. Основна рекомендація — необхідно взяти фінанси під контроль і до будь-яких рішень намагатися підходити виважено. Найкращим періодом у фінансовому плані буде січень і перша половина лютого, червень, жовтень і грудень. Найбільші витрати очікуються в серпні.

ТЕЛЕЦЬ В основному рік буде пов’язаний з розвитком нової справи і вигідних вкладень. За стабільною і передбачуваною ситуацією січня піде недовгий, але активний період зростання другої половини лютого. Невизначеність і нестійкість березня призведе до необхідності пошуку нових джерел доходу в квітні, після чого настане досить неоднозначний час аж до середини червня. Новий підйом буде тривати півтора-два місяці. Серпень може різко стримати апетит Тельця, і найкраще, що можна буде зробити — це взяти тайм-аут на ввесь вересень. З жовтня і до кінця року (за винятком останньої декади листопада) зірки знову будуть сприяти Тельцям і допоможуть створити їм міцний фінансовий фундамент для 2010 року.

БЛИЗНЯТА Січень досить стабільний, але за нові справи краще не братися. У першій декаді лютого можливі несподівані перешкоди, потім справи підуть вгору, але зростання доходів буде врівноважене збільшенням витрат. Квітень у цілому буде сприятливим для фінансової діяльності, хоча зусилля не завжди будуть відповідати отриманим результатам. У травні неминучі проблеми, але червень виправить ситуацію — його перші дві декади сприятимуть залученню чужих коштів, а остання — для операцій з нерухомістю. У липні-серпні головне — бути напоготові й не вступати в конфлікти з партнерами і начальством. Основне завдання вересня — неквапливість і чітке бачення ситуації, тим більше що в жовтні витрати перевищать надходження. У листопаді гроші прийдуть завдяки співпраці та партнерству, а наприкінці грудня доведеться розщедритися.

РАК Багато в чому успіх буде залежати від спільного бізнесу, фінансової участі партнерів і близьких. Вже на початку січня комусь із вашого оточення може знадобитися ваша підтримка, але не варто скупитися — все повернеться сторицею. У лютому і березні в основному доведеться займатися питаннями спільного вкладення коштів. З другої декади квітня розпочнеться повільне зростання, яке може тривати до кінця весни. Влітку на перший план знову вийдуть питання кооперації, можливість збільшення фінансів майже цілком буде залежати від партнерів і близьких, при цьому будуть всі шанси закласти міцний фундамент. У вересні знадобиться вже ваша допомога, і хоча серйозного погіршення не передбачається, розраховувати на зростання і регулярність надходжень не доводиться. Кінець року в цілому буде досить стабільним.

ЛЕВ Головне в 2009 році — не ризикувати своїми фінансами, намагатися бути практичним і ощадливим, розраховувати тільки на довгострокові проекти. Січень почнеться непогано, дозволить зміцнити бюджет і розплатитися з боргами або одержати те, що заборгували інші. Лютий може порадувати спонсорською допомогою і навіть виграшем, але витрати останнього тижня зими і березня змусять затягнути паска тугіше. Застій початку квітня зміниться поступовим розвитком, який зі змінним успіхом триватиме до кінця червня. Липень виявиться нестабільним — великі витрати також ймовірні, як і несподіваний прибуток, а серпень і початок осені — збитковими. Жовтень стабілізує ситуацію і збільшить надходження, що дозволить витрачати в листопаді без збитку для гаманця. В останній місяць року обставини будуть сприятливі для прийняття переломних для фінансової сфери рішень.

ДІВА Не враховуючи витрат, пов’язаних зі святами, січень буде працювати на поповнення бюджету. Тенденція протриває до кінця зими, але весна змінить ситуацію. У березні й на початку квітня доведеться віддавати борги, вирішувати матеріальні питання з партнерами, мати справу з перевіряючими органами. Друга половина весни дозволить зітхнути вільніше, а середина червня запалить зелене світло на фінансових перехрестях аж до кінця літа. Вересень може виявитися ложкою дьогтю в бочці меду, але жовтень буде дуже сприятливим для зміцнення фінансових позицій. Щоб закінчення року не знищило плодів кропіткої праці, вже в листопаді потрібно взяти бюджет під суворий контроль, особливо зважаючи на те, що в останні дні грудня неминучі чималі витрати.

ТЕРЕЗИ При всій потенційній удачі Терезам не варто піддаватися азарту й бажанню одержувати гроші легко. Взимку особливих проблем з фінансами не передбачається, але незважаючи на це, у лютому потрібно контролювати своє бажання пожити на широку ногу. Початок весни не загрожує жодними несподіванками, її середина обіцяє непогані дивіденди, проте можуть видатися не такими вже й значними на фоні численних витрат травня. У червні можна поправити справи вдалими операціями з нерухомістю або завдяки фінансовій допомозі партнерів і близьких. Сприятливий у матеріальному плані буде і липень, за винятком першої декади. З другої половини серпня ситуація почне погіршуватися і, провокуючи на витрати, призведе до повної невизначеності у вересні. У жовтні реальні незаплановані надходження, від яких жити стане легше і веселіше. Листопад не порушить баланс, а витрати грудня будуть компенсовані новими джерелами доходів.

СКОРПІОН Велика ймовірність фінансової підтримки з боку батьків і партнерів, спадщини й успішних операцій з нерухомістю. Зима мине спокійно, але ближче до березня треба бути стриманими і обережними. Період до середини квітня буде досить непростим, але в другій його половині не проґавте удачу — наступного разу вона виявиться поруч тільки з настанням третього тижня червня. При загальній сприятливій тенденції літа останні дні липня можуть принести ускладнення з кредитами, а в серпні, імовірно, виникне необхідність витратитися на близьких. Осінь змусить упритул підійти до фінансових питань. Останній тиждень листопада і велика частина грудня обіцяють добрий і стабільний заробіток.

СТРІЛЕЦЬ Жодних серйозних змін у фінансовій сфері не передбачається. Зима дасть багато варіантів для заробітку, вигідними можуть бути операції з нерухомістю. Перші три тижні весни можуть виявитися прохолодним душем, але вже кінець березня й особливо середина квітня нададуть усі можливості для сильного ривка. У червні й липні для розвитку фінансової сфери будуть необхідні колективні зусилля з опорою на спільні ресурси. Серпень і вересень принесуть нестабільність і ускладнення, зажадають чималих витрат і змусять балансувати. У жовтні ситуація вирівняється, але це буде тільки перепочинок перед напруженою атмосферою листопада. Початок зими буде вдалим при умові ретельного і послідовного контролювання фінансової сфери.

КОЗЕРІГ Для Козерогів 2009 рік — період заробітку і накопичення. У січні зірки можуть продемонструвати свою прихильність у вигляді підвищення заробітної плати, премії або інших бонусів. Друга половина лютого відкриє нові перспективи і додаткові джерела заробітку. Березень збереже сприятливі тенденції, але з настанням квітня доведеться трохи пригальмувати й вдатися до своєї природної ощадливості й розсудливості. Твереза позиція дозволить піти на деякий ризик на початку літа. З останнього тижня липня розпочнеться «сіра» смуга, яка закінчиться тільки в середині вересня. Наступний за нею період буде досить активним і результативним і триватиме ввесь наступний місяць. Потім — нестабільний листопад і вихід на пряму в грудні.

ВОДОЛІЙ У січні варто бути обережним щодо різноманітних нових проектів та ідей. Лютий буде динамічним і нестабільним щодо фінансів, але до середини березня вдасться знайти точку опори і перейти до рішучих (але обміркованих!) дій. У квітні розумно буде відмовитися від будь-яких ризикованих кроків і різких рухів. Час дії настане наприкінці травня — на початку червня. Липень надасть всі умови для стабільного зростання, але не варто поспішати витрачати зароблене, тому що в серпні можливі великі витрати і несподіванки. У вересні ситуація навіть погіршиться, тому без холодної голови і вивіреної фінансової політики не обійтися. Жовтень, а потім листопад — період позитивних змін і нових можливостей для заробітку з перспективою переходу на наступну сходинку. У грудні можна не зменшувати темпів і навіть ризикувати.

РИБИ Гармонійний вплив січня буде сприятливим для фінансової сфери. Лютий теж не завдасть особливих клопотів, за винятком останніх днів. У березні надходження зростуть, причому з кількох різних джерел. Такі ж райдужні перспективи очікують Риб і в травні, і в червні, за винятком хіба що перших двох тижнів літа. У липні витрати можуть збільшитися, але це майже ніяк не позначиться на бюджеті. Те ж справедливо і для серпня — невеликі неприємності не зможуть змінити загальних сприятливих тенденцій. Ситуація почне змінюватися у вересні — зростуть витрати, а доходи залишаться на тому ж рівні або навіть зменшаться. У жовтні до витрат додадуться можливі проблеми з податковою. Листопад буде рухатися в тому ж, несприятливому для фінансів, руслі. І тільки з настанням зими розпочнеться поліпшення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також