Скільки коштує шкільне приладдя на “Шкільному ярмарку”

2126 0

Ми у соцмережах:

Скільки коштує шкільне приладдя на “Шкільному ярмарку”

До першого вересня – менше двох тижнів, тож шкільні ярмарки і базари вже давно активно працюють.

“Шкільний ярмарок” на майдані Незалежності відкривають щороку. Цьогоріч він почав свою роботу 6 серпня і працюватиме до 10 вересня.

Ярмарок складається з восьми альтанок. Продають там найзатребуваніші шкільні приладдя. Ціни на товари різні.

Зошити можна придбати від 2 гривень, обкладинки на зошити – 10 гривень, а для підручників – 25 гривень для 1 класу, від 30 гривень – для старших класів. Щоденник можна кужна обрати від 10 гривень.

Ручки та олівці: ручки – від 2 грн., простий олівець – від 4 грн., кольорові олівці – від 22 грн., кольорові ручки – від 25 грн.

Для творчості: альбом для малювання – від 9 гривень, набір кольорового паперу – від 8 гривень, а набір кольорового картону – від 7 гривень, фарби акварельні – від 20 гривень, гуаш – від 35 гривень, стакан непроливайка – 6 гривень (подвійний – 8 гривень), набір пензликів можна знайти від 15 гривень, палітра – 14 гривень, а фломастери – від 29 гривень.

А от найдешевший шкільний рюкзак коштує 529 гривень.

Марина, мама двох дітей, розповідає, що для того, щоб підготувати дитину до школи в середньому потрібно витратити більше тисячі гривень, не враховуючи витрат на одяг та взуття. Додає, що ціни на шкільні товари всюди різні, тому батьки, зважаючи на свої фінансові можливості, обирають, де краще й вигідніше купити товари до школи.

Продавці “Шкільного ярмарку” зазначають, що хоч до школи залишилося небагато часу, проте покупців мало, а якщо й купують, то небагато.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також