Склад чехів відомий, німців та словаків — поки що ні

998 0

Ми у соцмережах:

Учасники 1-го етапу у Діденбергені

Другий етап Міжнародної ліги спідвею у неділю відбудеться у Рівному. Крім господарів, змагатимуться команди з Чехії — «Маркета» (Прага), Німеччини — «Вайт тайгерс» (Діденберген) та Словаччини — СК «Жарновіца».

Перший етап, що відбувся у Німеччині, виграли господарі, другими були чехи, третіми — рівняни, четвертими — словаки. За словами керівника рівненського клубу Сергія Головні, у домашній гонці конче потрібно перемагати, щоб претендувати на перше місце за підсумками всього чемпіонату.

Рівняни свій склад вже оголосили — це Станіслав Мельничук, Марко Левішин, Андрій Кобрін, Андрій Розалюк та Назар Ткачук. Вже відомо, що за чеську команду виступатимуть Петер Хлупач, Ян Клех та Ондрей Сметана. Перші двоє 31 серпня виступатимуть у Рівному у фіналі юніорського чемпіонату Європи, тож для них це буде ще й своєрідна репетиція.

Щодо складу німців та словаків, то, за словами Сергія Головні, станом на вівторок склад їхніх команд ще був невідомим.

Гонка складатиметься з 20 заїздів, її початок о 17.00, а о 13.00 заплановано офіційне тренування.

Нагадаємо, Міжнародна ліга спідвею чемпіонат проводить вже втретє. Цей турнір організували представники країн, які не мають власних сильних чемпіонатів, і розрахований турнір, насамперед для обкатки молодих гонщиків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також