Склади у Рівному — на аукціон. «Це місце на Грабнику фантастичне — тихе... те, що треба забудовнику»

1087 0

Ми у соцмережах:

Склади у Рівному — на аукціон. «Це місце на Грабнику фантастичне — тихе... те, що треба забудовнику»

На торги хочуть виставили приміщення, де були старі склади комунального підприємства «Рівнекнига» та обласний волонтерський штаб. Торік книгарів переселили в іншу будівлю — на вул. 16 Липня. Що ж буде на місці старих складів, залежить суто від планів та достатку нового власника, якого визначать на аукціоні.

Галина Кульчинська, депутатка міської ради Рівного:

— Трохи більше року я висловила припущення, що обласне комунальне підприємство «Рівнекнига» не просто так переселяють в інше місце: надто комерційно привабливими є 22 сотки землі в самісінькому центрі міста біля парку ПДМ на Грабнику, де і розміщалась «Рівнекнига». Тепер майно підприємства буде виставлене на продаж за стартову ціну 600 000 гр. І той, хто його купить, має першочергове право на приватизацію цих привабливих 22 соток через сесію облради. Як видно з документів, ділянка знаходиться в зоні Ж-2-2 і має певні вимоги і обмеження по забудові, але враховуючи наші реалії, навряд чи вони будуть дотримані... Думаю, схеми вже чітко відпрацьовані і головні учасники дійства визначені.

Як раніше зауважувала депутатка, це «місце фантастичне — тихе, через дорогу навпроти парк ПДМу, зовсім поруч школа № 10, музшкола № 2, Покровський собор, хороше транспортне сполучення. Загальна площа території 22 сотки, а це те, що треба забудовнику».

Долю приміщень на вул. Покровській, 16 будуть вирішувати на сесії обласної ради. Якщо більшість депутатів підтримають цей проєкт рішення, то майно виставлять на торги. Причому, готові продати навіть, якщо буде тільки один претендент, що запропонує суму не нижчу від стартової. З-поміж іншого майна, окрім чотирьох складів, до переліку внесли гараж, металеву огорожу, твердопаливний котел, лічильники та насоси — все разом оцінили у 661,5 тис. гривень.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також