Скульптор у Рівному з мін робить нічники (ВІДЕО)

793 0

Ми у соцмережах:

Скульптор у Рівному з мін робить нічники (ВІДЕО)

Рівному скульптор перетворює фрагменти військових артефактів на унікальні арт-об’єкти. Деякі експонати прикрашені розписом.

Медуза Горгона, яка мала змій на голові замість волосся. З використаної міни, рівненський скульптор по металу Роман Велігурський зробив нічник. Арт-об'єкти з військових артефактів - це один з видів його творчих робіт, повідомляє Рівне 1.

Роман Велігурський відомий рівненський коваль та скульптор. Його роботи давно відомі містянам та гостям обласного центру. Мамонти в одному з мікрорайонів та ковані скульптури, які прикрашають алею на Лебединці.

Художник професійно займається скульптурою з металу. Його роботи народжуються у власній майстерні.

Крім унікальних металевих скульптур, нині працює з військовими артефактами.

Кожна робота коваля має характер, комізм та епічність. Доповнює свої скульптури реалізмом. У виставковій залі представлена тільки частина робіт. Є і залишки зброї. Художник використовує різні методи та техніки, щоб перетворити військовий артефакт у відповідний арт-об'єкт.

Мистецтво, як сила відродження. Роман Велігурський каже, даними роботами трансформує війну у життя. Певен, що незабаром його колекцію поповнять військові об'єкти, якими Україна переможе ворога, і вони стануть історією. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також