Скульптор відповідатиме за два злочини

1620 0

Ми у соцмережах:

Скульптор відповідатиме за два злочини

Слідчі повідомили про підозру скульптору Віктору Архипову за умисне вбивство жінки, з якою у нього був роман. Він є автором багатьох скульптурних родзинок Острога та окрас Острозької академії. Свою причетність до вбивства жінки він заперечує.

Закопане тіло 49-річної Ірини знайшли у приміщенні, яке належить Острозькій академії. Жінка зникла близько місяця тому. Поліцейські виявили її у каналізаційній шахті під час огляду місця події за фактом замаху на умисне вбивство 30-річного жителя села Розваж. На її тілі правоохоронці виявили ножове поранення грудної клітки.

23 лютого близько 23 години 52-річний житель села Розваж Віктор Архипов, який підпрацьовував скульптором, у підсобці на території складів в Острозі розпивав алкогольні напої разом із односельцем. Між ними виник конфлікт, в ході якого 30-річному чоловікові старший завдав удари по голові кухонною сокиркою. Потерпілому вдалося втекти. Із тяжкими травмами голови він перебуває в реанімації.

- 52-річного чоловіка було одразу затримано, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — Слідчі за процесуального керівництва місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні замаху на вбивство. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід -  тримання під вартою.

Олександр Панасюк зазначив, що 52-річному жителю села Розваж повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства жінки. Обидва кримінальні провадження об’єднані в одне. Підозрюваному може загрожувати довічне позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також