Слідчі повідомили про підозру водію з Туркменістану за спричинення смертельної ДТП на Дубенщині (ВІДЕО)

1166 0

Ми у соцмережах:

Слідчі повідомили про підозру водію з Туркменістану за спричинення смертельної ДТП на Дубенщині  (ВІДЕО)

Двоє потерпілих загинули, двоє пасажирів перебувають в лікарні, а водій — у слідчому ізоляторі. Зловмиснику може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, автопригода сталася 30 червня, поблизу села Ситне Дубенського району. 23-річний водій «Тoyota Corolla» на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням, допустив занос автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою «DAF».

У салоні легковика перебували п’ятеро іноземців, студентів вищих навчальних закладів України: 25-річний пасажир загинув на місці події, його ровесника, попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати не вдалося — він помер у лікарні. Водія та ще двох пасажирів госпіталізували із травмами різного ступеня. Кермувальник вантажівки, 52-річний житель Вінниці, не постраждав.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє: у рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчі слідчого зібрали достатньо доказів для повідомлення 23-річному водію-іноземцю про підозру у скоєнні злочину. Крім того, суд задовольнив клопотання слідчого про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Серед загиблих у ДТП на Рівненщині - студенти з Туркменістану

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також