Слідчі вже знають, хто загинув на Київ-Чоп

1741 0

Ми у соцмережах:

Слідчі вже знають, хто загинув на Київ-Чоп

Поліцейські з’ясували, що 36-річний уродженець Київської області, водій автомобіля «Land Rover», не впорався із керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де авто зіткнулося із вантажним автомобілем «Iveco». останнім керував 61-річний киянин.

Нагадаємо, що смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько дев’ятої години поблизу села Крилів Дубенського району. 

36-річний уродженець Київської області їхав автомобілем «Land Rover» у напрямку Львова. Він пішов на обгін на заокругленій ділянці дроги, яка вела під гірку. Там автомобіль розвернуло, він зіткнувся з однією вантажівкою, трохи її зачепивши, а потім  влетів в іншу.  Водія позашляховика викинуло з салону. Він загинув. Загинула й пасажирка цього ж авто.  Ще двох потерпілих чоловіків, один із яких у тяжкому стані, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У позашляховику були лижі. Схоже, кияни поспішали кудись на відпочинок.

Особи всіх пасажирів «Land Rover» ще встановлюють правоохоронці. Водію вантажівки, який отримав легкі травми, медичну допомогу надали на місці події. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей, поліцейські слідчого управління розпочали досудове розслідування. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також