Слідчі затримали жительку Рівненського району, яка встромила ножа в груди неповнолітньому сину

2630 0

Ми у соцмережах:

Слідчі затримали жительку Рівненського району, яка встромила ножа в груди неповнолітньому сину

До поліції сьогодні, 23 квітня, близько 05:30 надійшло повідомлення від 15-річного жителя села Біла Криниця, що йому матір завдала ножове поранення.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 40-річна жінка умисно та протиправно із невідомих поки причин нанесла удар кухонним ножем у груди синові, коли він спав у своїй кімнаті. Хлопець сам викликав «швидку». Медики доставили потерпілого до лікарні, де у нього діагностували непроникаючу рану грудної клітки. Після надання допомоги його відпустили додому.
Слідчі Рівненського районного управління поліції затримали жінку. За фактом замаху на умисне вбивство вирішується питання про повідомлення їй про підозру.  Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження будуть призначені ряд експертиз, зокрема і судово-психіатрична.
Як з’ясували поліцейські, жінка збиралася розлучатися із чоловіком та перебувала у депресивному стані. Чоловік на момент скоєння злочину спав у іншій кімнаті. Відомо, що жодних конфліктів між рідними напередодні не виникало.
Сім’я благополучна, на жодних профілактичних обліках не перебувала. Обоє батьків офіційно працевлаштовані, а 15-річний син навчається в одному із загальноосвітніх закладів Рівного та характеризується позитивно, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: Викладачку, яка вбила чоловіка та стріляла в дочку, визнали неосудною 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також