Слідчим роздавали грамоти, подяки, подарунки та нові погони

1963 0

Ми у соцмережах:

Слідчим роздавали грамоти, подяки, подарунки та нові погони

Керівництво поліції Рівненщини привітало слідчих із професійним святом. З нагоди дня служби, сьогодні, першого липня, в Головному управління Нацполіції відбулися урочистості.

 

Без перебільшення, слідчі підрозділи — це одна із найважливіших служб, без яких неможливе функціонування поліцейської діяльності.
«День слідчого — це свято справжнього професіонала, від моральних якостей та навичок якого залежить доля людини, її віра у справедливість та непорушність законів», — зауважив т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Рівненської області Сергій Волков.
Кращих фахівців своєї справи він відзначив подяками, грамотами та цінними подарунками, а вісім поліцейських отримали нині чергові спеціальні звання. Усім причетним до сьогоднішнього свята Сергій Волков побажав благополуччя, достатку у родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі.
«Слідчий — це не просто посада, це — покликання, — вважає очільник слідчого управління поліції області Олександр Панасюк. — На рахунку кожного працівника слідства роки, віддані улюбленій роботі, сотні розкритих кримінальних справ та проваджень. Це складна процесуальна діяльність, яка вимагає багато зусиль, витримки, терпіння, наполегливості, особистого часу, професіоналізму».
Вітаючи колег, Олександр Панасюк побажав усім сили і наснаги, плідної роботи та завзяття. «Найвищою оцінкою діяльності слідчого є довіра людей та щира вдячність громадян», — підкреслив він.
Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також