Слизьке Рівне: керівник міськШЕУ отримав ультиматум від Третяка

5766 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Міський голова повідомив, що незадоволений його роботою. Значить, хтось ризикує втратити посаду...

Водії і перехожі цими днями нарікають на міські дороги та тротуари, бо деякі з них погано розчищені й вкриті ожеледицею. Повпливати на роботу комунальників сьогодні під час засідання попросив член міськвиконкому Богдан Гапяк:

 - Їхав вчора через Луцьк - чисте місто. Рівне, всі бачили, каток суцільний був. Сніги ще будуть, напевно, буде туман. У мене вже прохання: служби, які за це відповідають - робіть вчасно роботу! Я вчора дивився, біля "Новуса" маршрутка - якби ви бачили, як вона їхала. Дякувати Богу, що назустріч не було ніяких автомобілів, загальмувала, розвернуло на 180 градусів... Величезне прохання - ми же слухали на виконкомі доповіді, що солі, піску і техніки достатньо, всього достатньо. На Різдвяні свята знову прогнозують морози і сніг.

Олександр Третяк зауважує, що керівника міськШЕУ за погану роботу можуть і звільнити:

 - Я висловолював своє незадоволення роботою ШЕУ. І якщо покращення не буде найближчим часом, будуть прийняті кадрові рішення - цілком відповідально заявляю.  Уже надавав стільки поштовхів, що якщо ще прийдеться дати один поштовх, звільню керівника ШЕУ! З іншої сторони, маю і вступитися також за працівників ШЕУ, тому що погодні умови настільки різко змінюються. Коли падає дощ і різко відбувається замерзання, мороз все це схоплює і тут ніякі засоби, ніяка хімія не допоможе. Хоча ще раз скажу, що вкрай незадоволений роботою керівника ШЕУ, йому вчора гостро це висловив і поставив ультиматум.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також