«Слуга народу» хоче побороти у Сарнах ігрові автомати

3491 0

Ми у соцмережах:

 «Слуга народу» хоче побороти у Сарнах ігрові автомати

Народний депутат з Рівненщини Сергій Литвиненко хоче легалізувати гральний бізнес.

 Як він написав у своєму Facebook, усі автомати зараз нелегально працюють під прикриттям «космолотів»:

- У Сарнах я отримав величезну кількість звернень від містян про те, що ті «космолоти» заважають їм жити, замянюють дітей, провокують на безглузді вчинки і є, по суті, прихованим нелегальним гральним бізнесом.

Звичайно, на таке не відреагувати я просто не маю права. Тому вже у вівторок, через день по поверненні із Сарн, я зареєстрував законопроект №2331 - «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про державні лотереї в Україні».

Його суть полягає у тому, щоб жодних космолотів, лотарей, гральних залів, замаскованих під комп’ютерні клуби – не могли встановити ближче, ніж на 1кілометр від приміщень житлового фонду, кіосків, навісів, а також біля будівель (споруд), в яких розташовані дитячі та/або освітні підприємства, установи та організації, органи державної влади, органи місцевого самоврядування, державні установи, підприємства та організації, об’єкти культурного призначення, культові та/або релігійні організації, аптечні заклади, медичні підприємства, установи та організації, відділення поштового зв’язку України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також