Слухачі «Рівненського університету третього віку» вибороли призові місця на міжнародному фестивалі

729 0

Ми у соцмережах:

Слухачі «Рівненського університету третього віку» вибороли призові місця на міжнародному фестивалі

21 серпня у місті Луцьк відбувся V Міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я».

Урочистим парадом з гаслами та піснями пройшла колона учасників з Польщі, Литви, Луцька, Ковеля, Сум, Трускавця, Теребовлі, Рожиша, Млинова та інших міст і містечок нашої країни, до яких вперше приєдналось Рівне у складі членів ГО «Рівненський університет третього віку».
Звучав гімн України, лунали щирі слова привітань від поважних осіб міста Луцьк, яке гостинно прийняло учасників фестивалю, надавши добре обладнаний, сучасний стадіон Національного Університету ім. Лесі Українки. Місцевими професійними та аматорськими колективами для особливої святкової атмосфери фестивалю було організовано концерт.
Учасників поділили на категорії від 50 + і до 80+, які брали участь в таких видах змагань: біг (на 60 та 500 метрів), настільний теніс, дартс, велофігура, «Універсальний спортсмен», «Універсальний силач», штовхання ядра та інтелектуально-спортивні види змагань – шашки та шахмати, спортивний бридж, брейнринг.
За підтримки голови ГО «Рівненський університет третього віку» Ольги Ладюк, рівненська команда зуміла не лише випробувати власні сили в різноманітних видах спорту, а й вибороти для свого міста медалі. І це не зважаючи на те, що наші учасники боролись на рівні з майстрами спорту!
 Слухачі ГО «Рівненський університет третього віку» вибороли 3 медалі:
1 місце – Ладюк Софія («Універсальний спортсмен»)¸
2 місце – Пограничний Олег (біг на 60 метрів),
3 місце – Сінкевич Володимир (настільний теніс).
Приємністю для рівнян був теплий прийом зі сторони організаторів фестивалю на чолі з пані Катериною. А знайомство з директором Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Олександром Кулаковим, його щирість та турбота за кожного учасника наповнюють вдячністю за тепло та людяність такого високого ґатунку!
Скільки було позитиву, азарту, сміху! Адже, як казав відомий французький історик Франсуа Гізо:  «Світ належить оптимістам. Песимісти – лише глядачі». Тут ламалися всі стереотипи щодо віку: дивлячись на  усміхнених, активних учасників фестивалю з категоріями + було складно усвідомлювати і приймати їх, як то кажуть «паспортний» вік, адже вони насправді виглядають молодшими. Позитивна життєва позиція і заняття спортом роблять дива!

Участь в СЕНЬЙОРІАДІ, а також високі досягнення членів ГО «Рівненський університет третього віку» надихають і надалі тренуватися та підтримувати себе у хорошій фізичній формі, а головне – вірити в себе! 

Рівненські новини


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також