Службі автомобільних доріг аудитори порадили, як уникнути порушень на майже 300 мільйонів

1189 0

Ми у соцмережах:

Службі автомобільних доріг аудитори порадили, як уникнути порушень на майже 300 мільйонів

За рекомендаціями фахівців Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області Служба автомобільних доріг у Рівненській області відмінила дві процедури закупівель очікуваною вартістю 292,6 млн гривень.

Через неможливість усунути порушення законодавства з питань закупівель відмінено процедури закупівель послуг з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг державного значення в межах Рівненської області протяжністю понад 2004 км та з поточного середнього ремонту автомобільної дороги КПП «Прикладники» – Зарічне –Дубровиця на ділянці км 7+300 - км 16+900.

Прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області повідомила, що за двома процедурами закупівель пропозиції учасників не відповідали умовам тендерної документації. Забезпечення тендерної пропозиції видано фінансовою, а не банківською установою, як це передбачено тендерною документацією; бракувало інформації про наявність техніки для виконання окремих видів робіт та бракувало підтвердних документів щодо наявності працівників відповідної кваліфікації з необхідними знаннями та досвідом.

Аудитори також виявили невідповідність наявних обсягів робіт, включених до технічного завдання, обсягові матеріальних ресурсів, що застосовуються під час виконання зазначених у тендерній документації робіт
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також