Служитимуть у чотирьох областях України нові випускники Рівненської академії патрульної поліції

612 0

Ми у соцмережах:

Служитимуть у чотирьох областях України нові випускники  Рівненської академії патрульної поліції

Сьогодні вони присягнули на вірність українському народові. Успішно закінчивши піврічну підготовку, відзавтра приступають до виконання службових обов’язків у своїх підрозділах. До урочистостей з цієї нагоди долучився і начальник ГУНП в Рівненській області Олександр Ганжа.

Серед випускників — 76 поліцейських з різних областей України. Всі вони пройшли курс першопочаткової підготовки, готові забезпечувати публічну безпеку та порядок громадян та протидіяти злочинності.

- Відзавтра — ви вже діючі працівники поліції, звернувся до присутніх Олександр Ганжа . — Ви обрали той шлях, який повинні пройти гідно та з честю, виконуючи свої службові обов’язки. В цей нелегкий для країни час кожен із вас у бою, бо поліцейські завжди на передовій по наданню поліцейських послуг. Впевнений, що ви будете професійно їх надавати. Бажаю вам бути взірцем для всіх колег і вірними українському народові.

Після урочистого шикування, складання присяги, настанов від викладачів і керівниці Академії Зої Варійчук — вручення поліцейських жетонів і вітання від найрідніших! Безпечної вам служби, поліцейські!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також