Смартфони, планшети та 3G: у Рівному відкрили новий магазин Київстар

2042 0

Ми у соцмережах:

Смартфони, планшети та 3G: у Рівному відкрили новий магазин Київстар

Національний телекомоператор Київстар продовжує розвиток власної торгової мережі. Цих вихідних у Рівному відкрився магазин Київстар у новому форматі. Тепер торговельна мережа компанії нараховує 384 магазини по всій Україні.

Київстар Компанія змінила формат магазинів для того, щоб надавати комплексну пропозицію для своїх клієнтів. Купуючи в новому магазині пристрої у комплекті з тарифом, абоненти можуть заощадити, наприклад, отримавши можливість спілкування протягом півроку без абонентської плати. Новий флагман Київстар у Рівному розташований за адресою: вул. Соборна, 61. Тут клієнти можуть вибрати найсучасніші девайси, а також отримати допомогу та консультації щодо всіх послуг мобільного та фіксованого зв'язку Київстар. - Новий формат магазинів - це, в першу чергу, сучасний дизайн і бездоганна ергономіка простору. У центрі уваги - клієнт, зручність і доступність. Крім звичних для абонентів консультацій, нові магазини пропонують широкий вибір мобільних пристроїв, аксесуарів до них, а також інноваційних гаджетів, таких як окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери, героборди і т.п. При цьому ціни на пристрої такі ж, як в інтернет-магазинах, але тут їх ще можна й протестувати, - зазначила Олена Мироненко, директор з роздрібних продажів Київстар. Залежно від типу магазину асортимент смартфонів нараховує від 30 до 55 моделей, а також представлені планшети та різні аксесуари для гаджетів. Відвідувачі можуть вільно тестувати роботу будь-якого девайса, 3G або додатків. Також у брендових магазинах Київстар регулярно проводяться спеціальні акції. Наприклад, знижки на гаджети та аксесуари, а також бонуси у вигляді мегабайт, хвилин для дзвінків або SMS. Магазин у Рівному став 112-м за рахунком, який Київстар відкрив у новому бренді згідно з новою концепцією, а всього до кінця року компанія планує відкрити 167 оновлених торгових точок.

Довідка про Київстар

Київстар - український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн. клієнтів мобільного зв'язку і близько 800 тис. клієнтів фіксованого Інтернету. Акціонери Київстар - міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої перебувають у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар понад 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також