Смерть на зустрічній

2624 0

Ми у соцмережах:

Смерть на зустрічній

Згідно зі статистикою поліції, причиною смертельних дорожніх автопригод є передусім порушення водіями правил маневрування, перевищення швидкості та виїзд на зустрічну смугу руху. Більшість із таких ДТП з трагічними наслідками стаються чомусь у релігійні свята та в їхній переддень. Не винятком став і цьогорічний Великдень.

Загинуло двоє пасажирів, бо водій об'їжджав збиту корову

ДТП КОРОВА2
ДТП поблизу села Крупець
13 квітня близько десятої вечора поблизу села Крупець Радивилівського району зіткнулися легковики «Тойота Королла» та «БМВ-525». Як з'ясували на місці події слідчі, винуватцем ДТП був водій «Тойоти», 26-річний житель Житомира. Він намагався об'їхати збиту кимсь на смерть корову, яка лежала на проїжджій частині дороги. Проте на швидкості авто занесло на смугу зустрічного руху, де воно врізалось у «БМВ», яким керував 29-річний житель Івано-Франківська. Внаслідок зіткнення двоє пасажирів «Тойоти», 20-річний житель села Кисень Житомирської області, та 33-річний житомирянин, отримали травми, несумісні з життям, та загинули на місці пригоди. Водія авто з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом основи черепа та мозковою комою госпіталізували до реанімаційного відділення Радивилівської центральної районної лікарні. Водій «БМВ» у ДТП не постраждав та за медичною допомогою не звертався.

Неподалік Зеленого Гаю розбився на смерть німець

2017-4-15_11-30-32.jpg.pagespeed.ce.AFjfa4Uu_h
ДТП біля Зеленого Гаю
15 квітня близько другої години ночі поблизу села Зелений Гай у Дубенському районі зіткнулись легковик «Aуді-A4» та кросовер-позашляховик «БМВ-X6». За кермом «Ауді» був 26-річний Андреас Евалд з Німеччини. З нез'ясованих поки причин він виїхав на смугу зустрічного руху й там допустив зіткнення із позашляховиком під керуванням 39-річного Руслана Сабатовича зі Львова. Громадянин Німеччини загинув на місці пригоди. Водій «BMВ» отримав закриту черепно-мозкову травму та забої, а його пасажирку, 30-річну львів'янку Людмилу Рейтер, з політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської ЦРЛ. Перед цим загиблого та травмованих з понівечених авто за допомогою спеціальних інструментів вирізали бійці пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області.

Аварія на Житомирщині: загинули п'ятеро, у тому числі троє рівнян

.
ДТП на Житомирщині
Лобове зіткнення легковиків «Сузукі-Балено» та ВАЗ-21099 сталося 17 квітня о 16.00 поблизу села Кам'янка в Олевському районі на Житомирщині. Слідчі ГУНП Житомирщини попередньо встановили, що 52-річний водій ВАЗу, рухаючись у напрямку міста Ковеля, на швидкості не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Сузукі» під керуванням 25-річного жителя Рівненщини. В результаті двоє водіїв та троє пасажирів легковиків загинули, ще двоє пасажирів отримали тяжкі травми. За допомогою гідравлічних ножиць бійці ДСНС розрізали бокові стійки обох автомобілів, зняли дах та дістали двох постраждалих з автомобіля «Сузукі». Їх госпіталізовано до реанімаційного відділення Олевської центральної районної лікарні. Далі рятувальники, також застосувавши гідравлічний інструмент, звільнили тіла трьох загиблих із понівеченого «Сузукі» та двох загиблих із ВАЗ-2109. Як вдалось з'ясувати «РВ», у ВАЗі, окрім водія, загинула його 53-річна пасажирка. А в автомобілі «Сузукі» загинули 25-річний Ігор Євгененко з смт Володимирець, який був за кермом, а також двоє його пасажирів — 29-річна рідна сестра Руслана та її чоловік, 37-річний Володимир. Ще двоє з пасажирів цього авто, яких доставили в реанімацію, також з Володимирця — це 18-річний юнак та 37-річна жінка. За фактом усіх трьох ДТП відкрито кримінальні провадження. Обставини та причини, що призвели до фатальних аварій, слідчі ще з'ясовують. Щоправда, вже все зводиться до того, що коли розслідування завершиться, то за дві ДТП карати не буде кого — бо винуватці мертві.
Володимир КРУШЕЛЬНИЦЬКИЙ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також