Смертельна ДТП у селі Птича: жінку вирізали з авто, постраждала дитина

3283 0

Ми у соцмережах:

Смертельна ДТП у селі Птича: жінку вирізали з авто, постраждала дитина

Рятувальники Дубенщини надали допомогу по ліквідації наслідків ДТП з трьома травмованими пасажирами та загиблим водієм.

 12 липня о 16:35 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району. На місце події було направлено чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.

Прибувши до місця ДТП рятувальники побачили, що автопригода трапилася за участю легкового автомобіля Renault Scenic, внаслідок ДТП автівка злетіла у кювет. В автомобілі знаходилось троє пасажирів. Водій 1960 року народження, загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Рятувальники ДСНС за допомогою спецінструмента деблокували одну із пасажирок автомобіля 1960 року народження та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Також, рятувальники транспортували пасажирку 1978 року народження та хлопчика 2006 року народження в карету швидкої медичної допомоги.

Постраждалих доставлено до лікарні, де їх стан оцінюють медики. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та п'ятеро рятувальників, три карети швидкої медичної допомоги та три екіпажі поліції.

Усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також