Смертельна ДТП у Томахові: наїхав комбайном на односельця

3829 0

Ми у соцмережах:

Смертельна ДТП у Томахові: наїхав комбайном на односельця

До поліції 22 липня, о 05:17, надійшло повідомлення від медиків «швидкої», що в селі Томахів вони констатували смерть 59-річного місцевого жителя.

Слідчо-оперативна група за результатами огляду місця події з’ясувала, що на чоловіка допустив наїзд водій невстановленого транспортного засобу.

За результатами проведених першопочаткових слідчий дій та розшукових заходів поліцейські Гощанського відділення встановили особу, причетну до ДТП. Ним виявився 38-річний місцевий житель. Повертаючись комбайном додому 21 липня близько 20:30 у провулку поблизу вулиці Центральна, він допустив наїзд на чоловіка, який знаходився на узбіччі.

Згідно із лікарським свідоцтвом смерть 59-річного жителя села Томахів настала внаслідок травматичного шоку, множинних переломів кісток тазу з ушкодженням внутрішніх органів.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини смертельного наїзду. Водій комбайна за результатами освідування був тверезий. У нього також відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також