Смертельну стрілянину у Вірджинії-Біч розслідуватиме ФБР

1415 2

Ми у соцмережах:

Смертельну стрілянину у Вірджинії-Біч розслідуватиме ФБР

У США держслужбовець відкрив вогонь по колегах в офісі посеред робочого дня. Наслідком цього стали 12 загиблих, 6 поранених та застрелений поліцією нападник,

Район оточили десятки поліційних машин уже через кілька хвилин після перших пострілів. Усе сталося в муніципальному комплексі неподалік мерії, повідомляє ТСН.

Ми чули постріли, але навіть не могли уявити, як вони близько – просто поряд із будівлею. Я просто дякую Богові, що поліція змогла вчасно попередити нас. Іще десять хвилин – і ми б не вижили, - каже свідок Шейла Кук.

- Нам сказали, що тут бігає стрілок. Ми забарикадувалися в офісах, щоб убезпечити всіх. Я подзвонила в службу порятунку і благала їх приїхати якнайшвидше, - каже ще одна очевидиця подій.

Як наслідок, 12 загиблих, 6 поранених та застрелений поліцією нападник. Що саме не влаштовувало його на роботі і чому він відкрив вогонь - тепер з'ясовує ФБР.  Район інциденту поліція оглядає за допомогою спецтехніки і гелікоптерів. Ця стрілянина у Вірджинії сто п'ятдесята в Сполучених Штатах лише від початку року.  



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також