Сміття збирають незаконно

1500 0

Ми у соцмережах:

Сміття збирають незаконно

Виявляється, у Рівному незаконно збирають сміття. Без такого обов'язкового документа, як схема санітарного очищення міста. І про це давно відомо міській владі. Так тривало б і надалі, але один з громадських активістів, виявивши таке порушення, подав до суду.

Володимир Хомко, міський голова Рівного: — Ми зволікали з розробленням схеми санітарного очищення міста через її надзвичайно високу вартість. Це приблизно півмільйона гривень. У мене серце обливається кров'ю віддати таку суму за документ. Але виходу нема. Бо один з активістів подав до суду. І ми програли його, бо порушили закон. І є припис прокуратури розробити таку схему. Так що до кінця року маємо це зробити.

Мирослава ШЕРШЕНЬ.
Довідка "РВ". Схема санітарного очищення міста — це документ, у якому графічно і текстово вказана черговість прибирання, збирання, зберігання, перевезення, утилізації, знешкодження і захоронення сміття. Також у ньому названа необхідна кількість сміттєвозів, іншого устаткування та інвентарю для поводження зі сміттям, доцільність будівництва сміттєпереробних заводів, сміттєвих полігонів і витрат на них тощо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також