SMM курси від WebPromoExperts - успішний старт в професії

300 0

Ми у соцмережах:

SMM курси від WebPromoExperts - успішний старт в професії

WebPromoExperts позиціонує себе як топова академія інтернет-маркетингу в Україні. Нині школа є найпопулярнішою освітньою платформою, яка спеціалізується на навчанні digital-мистецтву. Серед студентів WebPromoExperts новачки з нульовими знаннями, експерти в області SMM і навіть бізнесмени-практики.

Академія пропонує безліч корисних безкоштовних матеріалів, класного освітнього контенту і містких online-курсів. Одним із проектів школи, що, безумовно, заслуговує уваги, є SMM онлайн курси.

Кому буде корисним навчання в онлайн-школі WebPromoExperts?

Курси SMM від академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts підійдуть:

  • • абсолютним новачкам, які поки ще нічого не знають про SMM-просування, але хочуть отримати популярну та прибуткову професію;

  • • вже працюючим SMM-менеджерам, які відчувають прогалини в знаннях, нестачу системи та яскравих результатів;

  • • підприємцям, які просувають товари і послуги в соціальних мережах, прагнуть залучити нових підписників та клієнтів.

Що включає освітня програма академії?

Учні курсу, які пройшли навчання SMM з нуля, отримують всі необхідні навички для успішного працевлаштування, підвищення вартості своїх послуг та розвитку власного бізнесу в інтернеті. Студенти WebPromoExperts отримують теоретичні знання з діджитал-маркетингу та практичні навички у сфері:

  1. 1. Будівництва працюючих SMM-стратегій. Випускники курсу знають все про складання брифу для замовника, визначення сегментів цільової аудиторії, аналіз ринку і поведінку конкурентів. Без проблем можуть створювати ефективні стратегії просування в соцмережах.

  2. 2. Роботи з популярними інструментами просування. Вибір відповідних інструментів інтернет-маркетингу для кожного бізнес-завдання, розкрутка бренду за допомогою якісного контенту, взаємодії з інфлюенсерами, взаємного піару і співпраці з колегами.

  3. 3. Створення актуального контенту. Написання постів для різних соціальних мереж, монтаж відеороликів, обробка зображень і генерація креативів для виведення постів в топ.

  4. 4. Таргетованої реклами. Налаштування ефективних кампаній та створення креативів для зростання онлайн-продажів.

  5. 5. Збору повноцінного ком'юніті навколо бренду. СММ-фахівець освоює правила спілкування з аудиторією в соціальних мережах і месенджерах, проведення промо-акцій і розіграшів, нівелювання негативу і створення справжнього love-mark з лояльною спільнотою.

Випускників курсу навчають працевлаштуванню. У теперішніх реаліях, коли ринок інфопродуктів перенасичений, дуже важливо допомогти спеціалістам-початківцям знайти роботу. Хороший SMM-менеджер повинен вміти просувати себе, тому школа WebPromoExperts приділяє даному питанню особливу увагу. Студенти курсу освоюють тонкощі складання яскравого та глибинного резюме, пошуку ідеальної вакансії, правилам проходження співбесіди.

Починати освоювати нову професію завжди хвилююче і складно. Але WebPromoExperts буквально за руку проводить своїх студентів через терни до зірок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також