⁠Снайпер розстріляв з автомата за відмову продати будинок із ділянкою

11424 0

Ми у соцмережах:

⁠Снайпер розстріляв з автомата за відмову продати будинок із ділянкою

На Одещині офіцера-снайпера визнали винним у вбивстві.

Винним в умисному вбивстві визнав Балтський районний суд Одеської області лейтенанта Державної прикордонної служби, який у січні застрелив з автомата місцевого жителя.

Йому призначили 14 років позбавлення волі.

Офіцеру доведеться заплатити родині вбитого 7 млн грн як компенсацію моральної шкоди.

Свою провину військовик визнав у повному обсязі, від дачі показань відмовився і попросив розглядати справу в спрощеному порядку, без дослідження доказів. Обвинувачення та потерпілі його підтримали, і суд задовольнив клопотання.

Злочин, про який ідеться, було скоєно ввечері 13 січня в Балті.

За даними «Думської», причиною конфлікту, що призвів до трагічного інциденту, стала земельна ділянка зі старим будинком, яку нещодавно купив загиблий.

«Його сусідка теж хотіла цю ділянку придбати і приходила до нього, щоб перекупити, але отримала відмову. Можливо, у грубій формі. Вона розповіла про це своєму синові-прикордоннику, який приїхав розбиратися», — розповіло нам джерело, близьке до слідства.

Лейтенант, який обіймає посаду командира снайперського відділення, під'їхав до будинку кривдника матері о 21:44, зв'язався з ним домофоном і попросив про допомогу: мовляв, зламалася машина. Коли господар вийшов на вулицю, військовик тричі вистрілив у нього з АК-74. Чоловік помер на місці.

Скоївши вбивство, офіцер повернувся в частину, де його і затримали. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також