Собак на стерилізацію у Рівному приносьте самі, бо машина — на ремонті

645 0

Ми у соцмережах:

Собак на стерилізацію у Рівному приносьте самі, бо машина — на ремонті

У Рівному знову розпочали безкоштовно стерилізувати бродячих тварин, щоб зменшити їхню чисельність на вулицях міста. Операцію проводять за кошт міського бюджету. Однак фінансів на всіх бездомних чотирилапих не вистачить, адже згідно з умовами тендера зможуть простерилізувати тільки 200 собак, 50 кішок та 11 котів — обійдеться це у майже 210 тисяч гривень. Заодно їх також оброблять від глистів, щеплять від сказу та почеплять на вуха бирки.

У стерилізаційному центрі при КАТП-1728 кажуть, що послуга доволі популярна серед рівнян. Але зручно не всім, бо приносити тварин до ветеринара доведеться самим — у ловця авто зламалося.

Тамара Сиротинська, керівниця стерилізаційного центру при КАТП-1728:

— У нас середа та п’ятниця — «котячі» дні, а понеділок, вівторок і четвер — «собачі». Станом на 27 травня уже простерилізовано 21 кішку, трьох котів, 16 собак. Тендер на ветеринарні послуги відбувся через «Прозорро», вже маємо переможця, з яким підписано договір: це ветеринар Роман Ващишин, який займався цим і раніше. Спочатку планувалося, що наш ловець і водій в одній особі виїжджатиме на виклики рівнян. Та, на жаль, тимчасово робити цього не можемо, адже наш старий автомобіль зламався. Доки не полагодимо, просимо за можливості самим доставляти бездомних тварин на стерилізацію. Зателефонувати до нас, щоб запитати про деталі, можна за номером (067) 280 38 73.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також