Собаки кусають дітей біля школи

1845 0

Ми у соцмережах:

Собаки кусають дітей біля школи

Рівнянка Інна Друзюк боїться пускати саму до школи свою 12-річну доньку Катю — дівчинку декілька днів тому на подвір’ї школи покусали бродячі собаки.

Рівнянка Інна Друзюк боїться пускати саму до школи свою 12-річну доньку Катю — дівчинку декілька днів тому на подвір’ї школи покусали бродячі собаки. Розповідає Інна Друзюк: — Моя донька навчається у другому класі ЗОШ №22. Кілька днів тому на подвір’ї навчального закладу на неї напала зграя бродячих собак. Дитині порвали взуття та одяг, покусали ноги. У травмпункті дитячої обласної лікарні їй довелося робити щеплення від сказу. Того ж дня я звернулася до директора школи і розповіла про цей прикрий випадок, але той тільки руками розвів. Мовляв, ви ж бачите, що в місті робиться. Дітей гвалтують та вбивають, а ви тут про собак розповідаєте. Мені пояснили, що адміністрація навчального закладу нічого вдіяти не може. Ці собаки тут постійно живуть.

Влад ІСАЄВ.

Коментар Геннадій Могила, завідувач травмпукту Рівненської дитячої обласної лікарні: — Торік до травмпункту звернулися батьки 229 дітей, покусаних тваринами. Більшість з цих випадків — укуси собак. У 57 випадках нам довелося робити щеплення від сказу, оскільки пацієнти були покусані бродячими тваринами. Цьогоріч з такими скаргами до нас вже звернулося понад два десятки пацієнтів. Загалом, щороку кількість пацієнтів, які звертаються до нас зі скаргами на укуси тварин, приблизно однакова. Отож особливого зростання чи зменшення подібних випадків не спостерігається.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також