Соборну ремонтують там, де можна побити авто

1584 0

Ми у соцмережах:

Соборну ремонтують там, де можна побити авто

Уже тиждень міські шляховики займаються капітальним ремонтом головної транспортної артерії Рівного – вулиці Соборної. Цього разу для заміни була обрана ділянка зношеного асфальту по лівій стороні від вулиці Вербової до Луцького кільця. Адже там не замінювали дорожнє полотно більше 29 років, а це уже несе небезпеку для водіїв. Загалом на ремонт Соборної та тротуарів витратять 2,8 млн. гривень.

 Віталій Кончук, в.о. начальника дільниці №1 Рівненського ШЕУ:

- Ділянку ремонту на вулиці Соборній обирали разом із патрульною поліцією. Адже уже дві зими поспіль біля перехрестя з вулицею Ювілейною утворювалися великі вибоїни. Водії їдуть з боку Луцька, а асфальт уже був весь у тріщинах. Останній такий ремонт там був у 1991 році, тому й дорожнє полотно не витримувало. Добре, що жоден водій там не зазнав матеріальних збитків, бо на цій ділянці дороги дуже інтенсивний рух. Більше того, деякі водії не дотримуються дозволеної швидкості руху. Також бралося до уваги те, що там рухається практично весь громадський транспорт, який сполучає мікрорайон Ювілейний з центром та автовокзалом. Через це робота проводиться без перекриття руху.

Загалом у закладену вартість робіт буде відремонтовано 5 тисяч м.кв. дорожнього полотна та пішохідної зони з бордюрами. Разом із тим, буде відремонтований шляхопровід на вулиці Соборній над залізницею та річкою Устя. Через несправність конструкцій мосту там постійно утворюються вибоїни. Нещодавно один з водіїв побачив там велику яму. Коли не знайшов нічого путнього під рукою, то вставив у вибоїну дерево, щоб інші водії бачили яму та її об’їжджали.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також