Сьогодні на завтра: пікантні помідори

1 хв. читання

3 кг середніх помідорів, кілька зубчиків часнику, зелень кропу і петрушки

Маринад: на 1,5 л води – 2 ст. л. з гіркою солі, склянка цукру, ¾ склянки оцту,  кілька паличок гвоздики, лаврове листя, перець горошком

Помідори розрізати навпіл не до кінця.

 У розріз покласти пластинку часнику, нарізане листя петрушки і кропу.

 Помідори скласти в емальовану або скляну ємність шарами і залити маринадом.

 Для маринаду змішати всі складові, закип’ятити і влити оцет.

 Накрити і залишити при кімнатній температурі до остигання.

 Як охолонуть, поставити в холодильник.

 Їсти можна вже наступного дня.

Поділитися цією статтею