Сьогодні на завтра: пікантні помідори

1704 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні на завтра: пікантні помідори

3 кг середніх помідорів, кілька зубчиків часнику, зелень кропу і петрушки

Маринад: на 1,5 л води - 2 ст. л. з гіркою солі, склянка цукру, ¾ склянки оцту,  кілька паличок гвоздики, лаврове листя, перець горошком

Помідори розрізати навпіл не до кінця.

 У розріз покласти пластинку часнику, нарізане листя петрушки і кропу.

 Помідори скласти в емальовану або скляну ємність шарами і залити маринадом.

 Для маринаду змішати всі складові, закип’ятити і влити оцет.

 Накрити і залишити при кімнатній температурі до остигання.

 Як охолонуть, поставити в холодильник.

 Їсти можна вже наступного дня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також