Сьогодні рятувальники стривожили рівнян і пацієнтів лікарень (ВІДЕО)

1835 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні рятувальники стривожили рівнян і пацієнтів лікарень (ВІДЕО)

У Рівному перевіряли оперативну готовність підпорядкованих підрозділів ДСНС. До перевірки було залучено 12 одиниць пожежно-рятувальної спецтехніки та 50 рятувальників.

Вранці пожежні автомобілі промчали повз обласної лікарні,с тривоживши пацієнтів, які подумали, що десь сталась біда, і рятувальники мчать на допомогу.  Виявилось, що підстав для занепокоєння насправді у Рівному не було.

- Це відбулася оперативна перевірка готовності підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Рівненській області щодо реагування на можливі надзвичайні ситуації та пожежі по підвищеному номеру виклику три. По цьому номеру виклику залучається найбільша кількість пожежної техніки на великі медичні, культурні чи торгівельні заклади, де є значне пожежне навантаження та велика складність гасіння. Такі об'єкти в Рівному це - Епіцентр, Метро, Екватор, онкодиспансер, драмтеатр, тощо, - пояснив РВ речник Служби порятунку Рівненщини Дмитро Мельник. - Така  перевірка є вкрай важливою для підвищення бойової готовності підрозділів ДСНС Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також