Сьогодні суд розгляне апеляцію Третяка

931 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні суд розгляне апеляцію Третяка

Схоже, очільник Рівного вірить у свою перемогу.

Ось, що написав про це у соцмережах сам Олександр Третяк:
 
 - Сьогодні відбудеться черговий етап боротьби за збереження місцевого самоврядування в Україні.
О 12:00 розпочнеться засідання Рівненського апеляційного суду по розгляду справи щодо відсторонення міського голови громади. Після прийняття судом першої інстанції відповідного рішення мав нагоду обговорити його з фаховими юристами і всі зійшлися на думці, що нічого спільного з верховенством права воно немає – таке рішення могло бути прийнятим лише на виконання корупційного замовлення або політичного тиску, або ж і того, і того водночас.
Як би не було, ми не опускаємо руки у захисті інтересів громади, передусім, у відстоюванні права самостійно визначати керівництво громади. Прикро одне, що час, який я міг би потратити на роботу для розвитку громади доводиться витрачати на відбиття політичних чи корупційних атак. Але ми вистоїмо і переможемо!
Боротьба триває!
 

Нагадаємо, 10 липня суд відсторонив Олександра Третяка від посади міського голови Рівного - бо підозрюють у корупції. Покарання за це передбачає 6800 гривень штрафу, а ще - позбавлення права обіймати посаду терміном в один рік. Третяк не погодився і подав апеляцію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також