Сьогодні - суперматч у Рівному

1744 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні - суперматч у Рівному

Чи зможе БК “Рівне” відкласти закриття баскетбольного сезону в Україні? У сезоні 2018-2019 року у всіх лігах Чемпіонату України серед дорослих, як серед жінок так і чоловіків залишилось визначити володарів тільки золотих та срібних медалей чоловічої Вищої ліги.

Це може статися вже сьогодні, 28 травня у Рівному в третьому матчі фінальної серії між БК “Рівне” та СК “Прометей”, який відбудеться в спорткомплексі ДЮСШ-4 та розпочнеться о 19:00. Чи продовжиться баскетбольний сезон в Україні в основному залежить від гравців БК “Рівне”, лише перемога подарує любителям цього виду спорт щонайменше ще один матч, який тоді відбудеться наступного дня, і якщо і в повторній грі сильнішими стануть господарі майданчику, тоді вже точно сезон завершиться 1 червня у Кам’янському у п’ятій грі фінальної серії до трьох перемог. Це найоптимістичніший варіант розвитку подій для рівненських уболівальників.

Щодо песимістичного, то СК “Прометей” є одноосібним фаворитом цьогорічного чемпіонату у Вищій лізі доводячи це твердження результатами на баскетбольних майданчиках. БК “Рівне” шість разів зіграв з цим суперником, і в жодному матчі не зумів здобути перемогу. Хоч в окремих іграх, окремих епізодах рівняни і давали бій і переважали суперника, але стабільності на всю гру не вистачало. Тож зараз в фінальній серії до трьох перемог БК “Рівне” поступається з рахунком 0:2. Останні два матчі у Кам’янському для рівнян пройшли по різному. Перша гра перетворилася на розгром 88:55. А от в повторній, був шанс зіпсувати настрій, але як писалося вище провести матч на одному рівні не вдалося 85:70. Варто зазначити, що в іграх у Кам’янському з різних причин не брали участі Анатолій Дубнюк, Ілля Нємцу та Дмитро Тимощук. Тренерський штаб запевняє, що, якщо не станеться ніяких форс-мажорів, то до ігор в Рівному вони будуть готові вийти на майданчик.

Тож, закумулювавши всі свої сили при шаленій підтримці відданих уболівальників усі гравці БК “Рівне” сьогодні мають показати усі найкращі якості та видати найкращу гру в своїй кар’єрі, коли ж це робити, як не у фіналі? І хоч буде дуже важко, і комусь може здатися, що неможливо, але усім разом можна здолати будь-які труднощі.

Квитки на фінальний матч БК “Рівне” – СК “Прометей”. ФІНАЛ вже в продажі онлайн. Не зволікайте.
Ціна змінилася, і не просто так, адже 20 гривень з кожного проданого квитка підуть молодій дівчині, яка бореться за своє життя. Баскетбольний клуб “Рівне” долучився до допомоги Olga Rain.

У молодої красуні з Рівного - рак: потрібна допомога
Оля є близьким другом гравця Taras Shaniuk . У дівчини виявили лімфому Ходжкіна четвертої стадії, тобто вражені різні внутрішні органи. Лікарі кажуть: “Погано. Але зараз все лікується”.

Ольга налаштована на перемогу, а баскетболісти - з нею разом. Будь-яка допомога важлива і потрібна! Це довгий бій, який окрім емоційних та фізичних ресурсів потребує значних фінансових витрат. І буде неймовірно чудово, що ви підтримаєте Олю!

Баранчук Ольга Юріївна 25.05.1995 Діагноз: Лімфома Ходжкіна четвертої стадії.
Реквізити: ПРИВАТБАНК : 4149 4390 0933 8868 (Баранчук Ольга)
MONOBANK :
5375 4141 0379 0548 (Баранчук Ольга)
WESTERN UNION : OLHA BARANCHUK
На даному етапі вона вже почала проходити хіміотерапію, всього потрібно десь 6 курсів, якщо рак буде реагувати на хімію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також