Сьогодні та завтра баскетбольний клуб «Рівне» прийматиме «Кривий Ріг»

1193 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні та завтра баскетбольний клуб «Рівне» прийматиме «Кривий Ріг»

Фінальна частина Чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої ліги сягнула екватора. Цими вихідними БК “Рівне” приймає БК “Кривий Ріг”, команду, яка, як і рівняни, за підсумками першого етапу посіла друге місце турнірної таблиці у своїй групі. Це будуть останні ігри першого кола фінальної частини.

Матчі відбудуться у Спорткомплексі ДЮСШ-4 у суботу, 13 квітня, о 17:00 та у неділю, 14 квітня, о 12:00, повідомляє БК «Рівне».

БК “Кривий Ріг” на першому етапі чемпіонату посів друге місце турнірної таблиці, відразу за лідером та фаворитом змагань “Прометеєм” з Кам’янського. Команда у тридцяти двох іграх здобула 24 перемоги при восьми поразках.

БК “Рівне” продовжує боротися за медалі Чемпіонату України у вищій лізі. Як і найближчий суперник, команда також відіграла шість ігор в фінальній частині, в яких здобула чотири перемоги.

Після останніх двох виїзних поразок БК “Рівне” опустилися на третю сходинку турнірної таблиці, в матчах з БК “Кривий Ріг” рівняни мають гарну нагоду повернути втрачене. Хоча багато чого залежить від ігор в Тернополі, де зустрічаються між собою наші головні конкуренти БК “Тернопіль” та “Прометей”.

До слова, відтепер квитки на всі матчі чоловічої та жіночої команд БК “Рівне” можна придбати онлайн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також