Будемо зі світлом: планові відключення на Рівненщині скасовано. У Рівному - теж

999 0

Ми у соцмережах:

Будемо зі світлом: планові відключення на Рівненщині скасовано. У Рівному - теж

Міський голова Олександр Третяк повідомив, що наразі потреби у планових відключеннях по місту немає.

 - За повідомленням Рівнеобленерго станом на 7.30 29 жовтня ситуація в енергетичній сфері громади стабільна та не потребує відключень електропостачання. Проте все залежить від Вас- споживачів! - написав у телеграм-каналі Олександр Третяк.

⚠️Обмежте споживання електроенергії, використовуйте лише необхідне, не вмикайте всі пристрої одночасно. Чим ощадливіше ми будемо - тим менша ймовірність відключень світла! Нагадую, мова про планові відключення, аварійні ситуації та вимкнення світла прогнозувати неможливо.

Схожою інформацією поділився і голова ОВА Віталій Коваль:

 - Нам вдалося стабілізувати енергетичні системи Рівненщини.
???? Це означає, що анонсовані на вихідні планові відключення електроенергії - відміняються. Рівнеобленерго подаватиме її населенню без обмежень.
Це відбуватиметься в тестовому режимі упродовж двох днів. Після чого проаналізуємо, чи вдається нам забезпечити стабільне енергопостачання надалі. В тому числі в освітніх закладах області, аби не змінювати часовий формат офлайн навчання.
☝️ Але можливість незапланованих аварійних відключень все ж зберігається. Не забувайте про ощадливе використання електроенергії. І дякую кожному, хто дослухався і в цей складний період використовував її економно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також